Ga op de juiste manier van start

Kies het pad dat bij je kantoor past

Aanbevolen traject voor kantoren < 15 medewerkers

 

Maak kennis met RADAR

 
Bel of mail ons voor een afspraak voor een online demo. Een van de RADAR specialisten neemt dan contact op voor een 1-op-1 webinar. In 1- 1,5 uur tijd worden de ins en outs, over wat RADAR voor je kantoor kan betekenen, besproken.

 

Start de training

 

Schrijf je in voor een klassikale training:

We bieden de mogelijkheid om in onze cursusruimte klassikale training te volgen. De trainingen hebben doorgang bij minimaal 4 deelnemers.

RADAR CRM beheer en inrichting: 1 dag à € 345,-

RADAR Uren en Facturatie beheer en inrichting: 1 dag à € 345,-

RADAR Budgetten beheer en inrichting: ½ dag à € 175,- (Deze training is een vervolg op de training RADAR Uren en Facturatie beheer en inrichting)

RADAR CRM en Uren registratie gebruikerstraining: ½ dag à 100,-

Alle prijzen zijn ex BTW en per persoon.

Onsite trainingen

Met name de kantoren tussen grofweg de 8 en 15 medewerkers hebben regelmatig toch de voorkeur voor een training op maat op eigen locatie. 

Conversie gegevens

 

Tijdens de trainingen wordt besproken hoe klantgegevens geconverteerd kunnen worden. Je gaat (na de training) een Excelsheet vullen (op basis van bestaande gegevens) met de belangrijkste klantgegevens om met RADAR van start te gaan. De kosten hiervoor bedragen eenmalig € 250,–.

Begeleiding

 

Na de trainingen begint het echte werk. Je kunt altijd bellen en mailen met onze servicedesk en gebruik maken van de RADAR kennisportal.

Je wordt regelmatig uitgenodigd om deel te nemen aan trainingwebinars. Dit zijn korte trainingen (15 -30 minuten) over een specifiek onderwerp

Aanbevolen traject voor kantoren > 15 medewerkers

 

Maak kennis met RADAR

 

Maak een afspraak met een van de RADAR specialisten. We komen bij je op kantoor langs om de voordelen en mogelijkheden van RADAR voor jouw kantoor te bespreken. Het is belangrijk dat de juiste medewerkers bij dit gesprek aanwezig zijn. Denk aan de eindbeslisser over de werkprocessen binnen het kantoor, diegene die factureert, de officemanager etc.
Allemaal key users voor een succesvolle implementatie van een CRM pakket.

Start de onsite training

 

In verschillende dagen worden diverse key users binnen de organisatie meegenomen en opgeleid bij het inrichten van RADAR. De key users zijn na deze trainingen in staat om RADAR verder in te richten en te beheren. Ze kunnen hierbij natuurlijk altijd extra hulp zoeken op de kennisportal en bij de servicedesk.

Voor de daadwerkelijke live gang worden gebruikerstrainingen georganiseerd. Hierbij worden de medewerkers getraind in RADAR, conform de afspraken die tijdens de inrichtingsfase genomen zijn.

De prijs voor de onsite training is € 995,- per dag.

Conversie gegevens

 

Tijdens de trainingen wordt besproken hoe klantgegevens geconverteerd kunnen worden. Je gaat (na de training) een excel sheet vullen (op basis van bestaande gegevens) met de belangrijkste klantgegevens om met RADAR van start te gaan.

Begeleiding

 

Na de trainingen begint het echte werk. De key users kunnen altijd bellen en mailen met onze servicedesk en gebruik maken van de RADAR kennisportal.

Je wordt regelmatig uitgenodigd om deel te nemen aan trainingwebinars. Dit zijn meestal korte trainingen (15 -30 minuten) over een specifiek onderwerp.