relatiebeheer-radarRELATIEBEHEER EN SALES

 

De RADAR CRM-oplossing biedt ongekende mogelijkheden om het klantcontact naar een hoger niveau te tillen. Haal het maximale uit elk contactmoment met een klant: maak het persoonlijk. Overzichtelijk vanuit 1 centraal relatiebestand voor het hele kantoor.

 • Beheer je klanten en prospects eenvoudig
 • Contacten en acties direct beschikbaar op je laptop, tablet of smartphone
 • Registreer elk contact met je klant
 • Centraal overzicht van alle periodieke en dagelijkse acties voor medewerkers
 • Haal alle klantinformatie automatisch op met alleen het KvK-nummer
 • Documenten van je klanten en prospects direct bij de hand
 • In- en uitgaande e-mails van alle medewerkers terug te vinden in het digitale dossier van je klant
 • Synchroniseer je klantgegevens naar alle andere pakketten die je gebruikt
 • Segmenteer je relaties voor marketingdoeleinden


Segmenteer je klanten en prospects

Door relaties te categoriseren is het mogelijk om acties te segmenteren. Het traject van prospect naar klant, is hierdoor goed te volgen. Marketingacties kunnen heel makkelijk worden ingezet en komen bij de juiste personen en bedrijven terecht.

Acties

In plaats van acties in Outlook, in Excel , in je hoofd: alle acties op 1 plek in RADAR. Krijg hiermee grip op je organisatie en bezetting van medewerkers. Geen versnippering. Geen klanten die hun verhaal dubbel moeten vertellen. Geen continuiteitsproblemen ingeval van ziekte of vakantie.

Document Management

Document Management is standaard onderdeel van RADAR CRM. Op 1 plaats alle documenten in Word, Excel, pdf, e-mails verzameld. Maak je documenten en mails aan vanuit RADAR of koppel ze eenvoudig aan je relatie. Documenten en e-mails worden eenvoudig gevuld met adresgegevens, e-mailadressen, aanhef en standaardteksten.

Synchroniseer

De relatiegegevens in je CRM pakket worden ook gebruikt in alle overige vakinhoudelijke pakketten. Met de API koppeling wordt standaard al naar de meeste pakketten binnen Accountancy gekoppeld. Zie de partnerpagina voor het hele overzicht.

Document-Management-Systeem

DOCUMENT MANAGEMENT

DMS volledig in RADAR en SharePoint/Office 365. Zeer geavanceerde methode om vanuit je relaties in CRM direct online documenten aan te maken en te beheren. Al je Word, Excel, mail, pdf’s etc direct online beschikbaar bij je relaties. Sla eenvoudig je mail op bij je contactpersonen in CRM, zodat alle collega’s ook toegang hebben tot jouw mailverkeer.

 • DMS standaard onderdeel van CRM
 • Volledige integratie met Office, Office 365 en SharePoint
 • Outlook Add-in waarmee versnippering van e-mail verleden tijd is
 • Standaard sjablonen voor brieven en mails


Documentmanagement

Volledig online (SharePoint i.c.m. RADAR) op 1 centrale plaats, overal en altijd, alle documenten zoals Word, Excel, pdf, e-mails verzameld. Documenten en mail aanmaken en terugzoeken was nog nooit zo intuïtief en eenvoudig. Maak documenten en mails aan vanuit RADAR uiteraard gevuld met adresgegevens, e-mailadressen, aanhef en standaardteksten. Maak van een Word document direct een pdf.

E-mail centraal bij contacten

Koppel alle e-mails eenvoudig aan de contacten in RADAR. Geen versnippering meer van mail, inclusief de bijbehorende taken.
Maak een mail aan vanuit de contacten in CRM. Door het gebruik van templates, staat je mail direct opgeslagen en gebruik je ook het juiste mailadres, aanhef en standaardteksten.

Sjablonen

Gebruik sjablonen voor Word, Excel en Outlook. Standaardteksten en gegevens van de contacten staan eenvoudig klaar.

Vindbaarheid

Op basis van vele criteria vind je eenvoudig en snel je documenten!

ValidSign-RADAR360

VALIDSIGN

ValidSign integreert naadloos met de CRM oplossing van RADAR. RADAR klanten die in de Cloud werken en de koppeling met Office365/SharePoint gebruiken, kunnen gebruik maken van het digitale handtekening platform van ValidSign.


De integratie maakt het mogelijk voor RADAR klanten om documenten direct digitaal te (laten) ondertekenen. De getekende documenten worden automatisch op de juiste locatie in RADAR gearchiveerd. Op deze manier wordt het proces van een accountantskantoor volledig gedigitaliseerd, zowel binnen als buiten de organisatie.
 
RADAR_Oplossingen108

WORKFLOW

Bewaak de voortgang van alle werkzaamheden centraal bij de klant in CRM. Overzichtelijk en niet in verschillende applicaties of Excel. Maak workflows aan voor jaarrekeningen en aangiftes, en krijg automatisch taken.

 • De voortgang van je periodieke werk in CRM
 • Maak eenvoudig workflows aan
 • Medewerkers krijgen automatisch taken
 • Direct inzicht in de voortgang van de werkzaamheden


Workflows inrichten

RADAR biedt een aantal standaard workflows. Deze kun je zelf eenvoudig aanpassen. Bepaal uit hoeveel stappen bijvoorbeeld een jaarrekening-workflow moet bestaan. En wanneer stappen moeten verschijnen na het afronden van de voorgaande.

Inzicht

Op het centrale klantenbestand inzicht in de voortgang van JR, IB, VPB, OB etc. Tevreden klanten en meer (advies) werk door klantenbezoeken te plannen en te monitoren.

Acties eenvoudig afhandelen

De acties worden zichtbaar op diverse toegankelijke plekken in RADAR. Altijd up to date over de voortgang van de werkzaamheden!

AVG-voor-Accountants

AVG 

Voor de AVG  biedt RADAR een rechtenstructuur en logfunctionaliteit waarmee je documenten/mail (en notities) kunt bestempelen als ‘Privacy Gevoelig’. Hiermee kun je eenvoudig voldoen aan Recht op inzage, Recht op vergetelheid en Privacy by Design . Verder zijn specifieke velden standaard afgeschermd.

 • Wat betekent de AVG voor jouw kantoor?
 • Hoe denkt RADAR mee?
 • Het belang van CRM om AVG compliant te zijn.


Structureren

Door het gebruik van CRM werk je gestructureerd. Dit is de basis om AVG compliant te worden.

Wetgeving

De wetgeving vraagt om bewustwording. Om vertrouwelijk met bepaalde data van klanten om te gaan. RADAR heeft functionaliteiten ingebouwd om je te helpen aan deze wetgeving te voldoen.

Verwerkersovereenkomsten

Maak je verwerkersovereenkomsten vanuit RADAR!

koppelingen-accountancy-software

KOPPELINGEN

RADAR CRM staat niet alleen. Met de meeste, vooral online pakketten, binnen de branche worden via API-koppelingen gegevens uitgewisseld. 1 adressenbestand met alle contacten in RADAR CRM. De contactgegevens in de gekoppelde pakketten worden automatisch bijgewerkt. Denk hierbij aan financiële-, fiscale-, rapportagepakketten, debiteurenbeheer, KvK-integratie etc. Naast de NAW-gegevens worden ook financiële boekingen uitgewisseld. Het aantal partners wordt continu uitgebreid, maar ook het soort gegevens dat gesynchroniseerd kan worden. Kijk voor actuele informatie onder de kop Partners.

 • RADAR API platform
 • 1 centraal adressenbestand
 • Relevante data uit CRM zichtbaar in andere pakketten


API koppelingen op elk gebied

Op 1 centrale plek NAW-gegevens. De data worden automatisch bijgewerkt in de overige applicaties. Koppelingen met Financieel, Fiscaal, Rapportage, Debiteurenbeheer en Workflowbeheer. Volg de actuele status van de koppelingen onder Partners.

KvK Koppeling

Vraag de adresgegevens van een prospect of klant op aan de hand van het KVK-nummer.

 

 

urenregistratie-software

UREN REGISTREREN

Uren schrijven moet zo eenvoudig mogelijk! Welke activiteiten wel en niet binnen het abonnement vallen, richt je vooraf in en wordt automatisch gevuld.

 • Direct overzicht onderhanden werk door volledige integratie met factureren
 • Splitsing tussen abonnement en meerwerk
 • Budgetbewaking
 • Uitgebreide rapportages
 • Uitgebreide tarievenstructuur


Eenvoudige urenregistratie

Schrijf je uren direct na elke activiteit. Kies de ingang die jij het makkelijkst vindt, bijvoorbeeld via je smartphone.
Welke activiteiten wel en niet binnen het abonnement vallen kun je vooraf aangeven. Een medewerker hoeft daar niet steeds keuzes in te maken.

Uitgebreide rapportages

Wil je de onderhanden werk positie zien, de productiviteit van de medewerkers, het verloop van de omzet op bepaalde activiteiten over de jaren heen. Dit is een aantal voorbeelden van de data die je uit RADAR kunt halen.

Wat zijn je tarieven?

Is er een tarief per medewerker, activiteit of een combinatie? Of heb je, eventueel tijdelijk, afwijkende tarieven per klant afgesproken. Alle afspraken kunnen eenvoudig worden vastgelegd.

facturatie-

FACTUREREN

Digitaal factureren of e-facturatie? RADAR is er klaar voor!
Volledige flexibiliteit in het aanpassen van uren en teksten op je factuur. Altijd inzicht in de af- en bijboekingen, onderhanden werk positie, omzetgegevens. Integreer RADAR met het financiële pakket.

 • Digitale facturering of e-facturatie
 • API koppelingen met administratieve software en debiteurenbeheer
 • Factureer op basis van urenregistratie en abonnementen


Digitaal factureren of e-facturatie?

Stuur je facturen via de post of dezelfde facturen in pdf vorm via de mail. Deze laatste optie heet digitaal factureren. Hierbij kun je ook kiezen om een UBL bestand mee te sturen. Dit bestand kan de ontvangen direct inlezen in zijn administratie. Stuur je geen mail meer maar wordt via UBL de factuur direct afgeleverd bij de ontvanger in de administratie dan heet dat e-Facturatie.

Koppelen aan je eigen administratie of debiteurenbeheer

Elke factuur die je verwerkt in RADAR wordt direct geboekt in je administratie. Vind je het debiteurenbeheer niet afdoende in je financiële pakket dan koppel je RADAR aan een pakket dat zich specifiek richt om je klanten zoveel mogelijk te ondersteunen bij de betalingen, zo ook IDEAL.

Urenregistratie versus Abonnementen

Kies je ervoor om je klanten je diensten als producten te laten afnemen tegen een vaste prijs, spreek je een vaste prijs in combinatie met meerwerk of factureer je uren. Alle combinaties zijn mogelijk in RADAR. Zo kun je ook bij een overgang van de ene methode naar de andere inzicht blijven houden.

Volledige flexibiliteit bij aanpassing uren, factuurregels

Wil je uren factureren maar (een deel) uitstellen, afboeken of bijboeken dan kun je dit eenvoudig aanpassen. Productie versus Facturatie blijft op elk niveau inzichtelijk.

Accountancy-abonnementen

ABONNEMENTEN

Factureer direct de afspraken met de klant, de prijs per product of dienst. De eenvoudigste manier van factureren.
Krijgt de klant elke maand, kwartaal of per jaar een vast bedrag? De factuurtermijnen staan automatisch klaar met de juiste tekst.

 • Factuurtermijnen staan elk moment gereed met de juist teksten
 • Factureren betekent: 1 druk op de knop
 • Kopieerslag naar volgend jaar met indexering
 • Volledige budgetbewaking indien je uren registreert


Factureer snel en eenvoudig

Factureer direct de afspraken met de klant, de prijs per product of dienst. De eenvoudigste manier van factureren.
Krijgt de klant elke maand, kwartaal of per jaar een vast bedrag? De factuurtermijnen staan automatisch klaar met de juiste tekst.

Een keer inrichten en dan kopiëren

De afspraken worden 1 keer ingericht en daarna kan je jaarlijks kopiëren en indexeren. Factureren was nog nooit zo eenvoudig.

Ook uren schrijven?

Schrijf je ook nog uren? Dit kan voor meerwerk, of om inzicht te krijgen hoe elke medewerker zijn/haar tijd besteedt. Tegelijkertijd heb je ten aanzien van de vaste afspraken ook budgetbewaking en tijdige signalering.

RADAR_Oplossingen113

BUDGETBEWAKING

Stuur je kantoor aan!
Maak een combinatie van budgetten (voor bijvoorbeeld de jaarrekening, de administratie, de fiscale aangiften) en het schrijven van uren. Je hebt nu elk moment inzicht in de voortgang van je lopende projecten. Gebruik de signaalfunctie van de budgetbewaking om je kantoor/medewerkers aan te sturen.

 • Direct actie op dreigende budgetoverschrijding
 • Inzicht in budgetafspraken
 • Eenvoudige termijnfacturering
 • Meerwerk direct zichtbaar naast termijnfacturen


Stuur je kantoor aan!

Maak je een combinatie van budgetten voor bijvoorbeeld de jaarrekening, de administratie, de fiscale aangiften en het schrijven van uren, dan heb je elk moment inzicht in de voortgang van de lopende projecten. Gebruik de signaalfunctie van de budgetbewaking om je kantoor/medewerkers aan te sturen.

Meerwerk

Meerwerk uren verdwijnen niet in een bulk van uren maar worden overzichtelijk separaat getoond om direct uit te factureren.

Termijnfacturatie

Budgetten kunnen eenvoudig in termijnen (vaste afspraken of voorschotnota’s) uitgefactureerd worden. Terwijl je inzicht blijft houden.

RAPPORTAGES POWER BI

RADAR heeft de tool van Microsoft, Power BI, gebruikt om data vanuit RADAR om te zetten in een dashboard waarin deze data gevisualiseerd wordt. Waar komt deze data vandaan? Vanaf het moment dat er gestart wordt met de applicatie, verzamel je heel veel data die wordt automatisch wordt opgeslagen. Van relatiekaart tot het schrijven van uren en facturatie.

Geen management informatie meer op tientallen pagina’s vol met cijfers, tabellen en grafieken, maar overzichtelijk en toegankelijk vanuit 1 dashboard door slim te werken met RADAR.

Zicht op bijvoorbeeld:

 • Uren per hoofdactiviteit
 • Omzetverdeling per branche
 • Afgeboekte uren per medewerker
 • Productiviteitsanalyse
 • Capaciteitsplanning


Samengevat

Een fantastisch instrument om financiële data of gegevens over klanten, producten, concurrenten enz. op een eenvoudige manier inzichtelijk te krijgen. Met als doel de gegevens te analyseren en zo beslissingsondersteunende informatie te krijgen.

Slimmer werken met CRM en Power BI

RADAR CRM verzamelt informatie en geeft de data ‘een gezicht’. De voordelen om iedere dag gegevens van de klant vast te leggen:

 1. de klant goed kennen
 2. alle medewerkers hebben dezelfde informatie
 3. er wordt gestructureerd gewerkt
 4. alle relevante data wordt gebruikt in 1 dashboard.

VoIP-voor-accounting

VoIP

Bellen en gebeld worden, het was nog nooit zo eenvoudig!

Maak gebruik van de VoIP integratie. Het betreft de samenwerking tussen de VoIP telefooncentrale en RADAR. Zowel voor binnenkomende en uitgaande telefoongesprekken. De klantkaart wordt direct geopend bij een inkomend gesprek.


Alle voordelen op een rijtje

Persoonlijke en snelle benadering van de klant

De klant wordt onmiddellijk herkend op basis van zijn telefoonnummer.

Efficiëntie gekoppeld aan tijdwinst

Alle klantgegevens zijn direct beschikbaar waardoor de telefoongesprekken drastisch ingekort worden. Het uitgaand telefoonverkeer wordt tot stand gebracht door één click vanuit de database.

Comfort en verlaging werkdruk

Bij inkomende oproepen verschijnt de klantenkaart met alle relevante informatie over de klant. Extra info en acties kunnen worden aangevuld tijdens het gesprek. De opgeslagen notities kunnen bij een volgend contact geraadpleegd worden. Maar je hebt ook in een oogopslag zicht op de actuele situatie van de desbetreffende klant.

Betere bereikbaarheid

Door de vlotte communicatie ben je minder tijd kwijt per gesprek en is er een betere bereikbaarheid.

relatiebeheer-radar

PRACTICE MANAGEMENT

Ken je klant!
Alle RADAR modules komen samen in Practice Management.

360° graden inzicht betekent dat je precies weet wat er speelt bij de klant. Je kent zijn familie, je weet wat hij belangrijk vindt en je hebt zicht op welke werkzaamheden je doet. Doordat je het hele proces duidelijk op de radar hebt, kan het interne proces goed worden gemanaged.

Dagelijks heb je alle financiële informatie ter beschikking, weet je welke discipline het goed doet en waar de focus van de medewerkers liggen.
Geen verrassingen meer door de naadloze koppeling tussen alle modules.


Alle RADAR modules komen samen in Practice Management.

 • Leg alle communicatie van collega’s en klanten centraal vast.
 • Gebruik de workflow voor inzicht in de lopende projecten.
 • Geen gedoe door  geïntegreerd DMS (Document Management Systeem).
 • Schrijf je uren en factureer.
 • Grip op afboekingen.
 • Voorkom budgetoverschrijdingen.
 • Middels Power BI alle relevante data beschikbaar in een overzichtelijk dashboard.
 • Integreer met andere pakketten.
 • Al je klantgegevens altijd bij de hand op je smartphone en tablet.
 • Korte implementatietijd.