Voor wie is onze CRM-software?

Maak gebruik van dé CRM-oplossing voor de accountancy!

Radar

Voor wie is de accountancy CRM-software van Radar360 geschikt?

De accountancy CRM-software van Radar360 is ontworpen om de workflow en klantrelaties te optimaliseren voor accountantskantoren en financiële professionals.

Deze krachtige tool biedt diverse functionaliteiten die kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van verschillende bedrijven in de accountancysector.

Hieronder vind je een overzicht van wie het meeste profijt heeft van de mogelijkheden van Radar360.

Onze klanten

Accountantskantoren

Voor kleine tot grote accountantskantoren biedt de CRM-software van Radar360 een uitgebreide oplossing voor het beheer van klantgegevens en relaties.

Het systeem kan eenvoudig worden aangepast aan de specifieke werkwijze van het kantoor, zoals de opbouw van het digitale dossier, de inrichting van uren en facturatie en welke informatie wil je terugzien op het dashboard. Daarnaast biedt Radar diverse integratiemogelijkheden met andere tools.

Verbeter de efficiëntie van uw klantcommunicatie, track follow-ups en beheer moeiteloos meerdere klantendossiers.

Financiële Adviseurs

Financiële adviseurs kunnen de CRM-software gebruiken als een geïntegreerd platform om verschillende aspecten van hun zakelijke activiteiten te beheren en te stroomlijnen. Ze kunnen profiteren van de mogelijkheden van de software om efficiënter te werken, de communicatie met klanten te verbeteren en de financiële gezondheid van hun bedrijf te monitoren.

Belastingadviseurs

Voor belastingadviseurs biedt Radar360 CRM-software een georganiseerde en centrale locatie voor het bijhouden van fiscale documentatie en deadlines. Stel herinneringen in voor belastingaangiften en maak gebruik van rapportagemogelijkheden om klanten inzicht te geven in hun belastingverplichtingen.

Bedrijfsadviseurs

Bedrijfsadviseurs kunnen profiteren van de CRM-functies om klantinformatie te beheren en proactief advies te geven over bedrijfsstrategieën. Gebruik de software om klantgesprekken te documenteren en te analyseren om waardevolle inzichten te genereren.

Ontdekken wat Radar voor jou kan betekenen? Maak een afspraak. 

Of je nu werkzaam bent als accountant, financieel adviseur, belastingadviseur of bedrijfsadviseur, de accountancy CRM-software van Radar360 is een waardevol hulpmiddel, doordat je alle tools binnen handbereik hebt om gestructureerde en georganiseerde klantrelaties op te bouwen en te beheren. Dat uiteindelijk zal leiden tot een verbeterde klantenservice, efficiënter werken en het behalen van betere bedrijfsresultaten.