Relatiebeheer en sales

CRM voor Accountants

Radar

Relatiebeheer en sales


De CRM applicatie is ontwikkeld vanuit de behoefte van de accountant, hierdoor is de herkenbaarheid groot. In de praktijk betekent dit dat jij en jouw collega’s makkelijk kunnen communiceren met elkaar en met jullie klanten. Er wordt veel vastgelegd rondom de klant, dat zorgt voor een persoonlijk contact. Vanuit 1 dashboard vind je alle werkzaamheden en contactmomenten terug, overzichtelijk in 1 tijdlijn. Belt de klant, dan zie je binnen vijf seconden wat er zoal heeft plaatsgevonden.

De voordelen:

  • Beheer je klanten en prospects eenvoudig
  • Contacten en acties direct beschikbaar op je laptop, tablet of smartphone
  • Registreer elk contact met je klant
  • Centraal overzicht van alle periodieke en dagelijkse acties voor medewerkers
  • Haal alle klantinformatie automatisch op met alleen het KvK-nummer
  • Documenten van je klanten en prospects direct bij de hand
  • In- en uitgaande e-mails van alle medewerkers terug te vinden in het digitale dossier van je klant
  • Synchroniseer je klantgegevens naar alle andere pakketten die je gebruikt
  • Segmenteer je relaties voor marketingdoeleinden

Segmenteer je klanten en prospects

Door relaties te categoriseren is het mogelijk om acties te segmenteren. Het traject van prospect naar klant, is hierdoor goed te volgen. 

Acties

In plaats van acties in Outlook, in Excel, in je hoofd: alle acties op 1 plek in RADAR. Krijg hiermee grip op je organisatie en bezetting van medewerkers. Geen versnippering. Geen klanten die hun verhaal dubbel moeten vertellen. Geen continuiteitsproblemen ingeval van ziekte of vakantie.

Document Management

Document Management is standaard onderdeel van RADAR CRM. Op 1 plaats alle documenten in Word, Excel, pdf, e-mails verzameld. Maak je documenten en mails aan vanuit RADAR of koppel ze eenvoudig aan je relatie. Documenten en e-mails worden eenvoudig gevuld met adresgegevens, e-mailadressen, aanhef en standaardteksten.

Synchroniseer

De relatiegegevens in je CRM pakket worden ook gebruikt in alle overige vakinhoudelijke pakketten. Met de API koppeling wordt standaard al naar de meeste pakketten binnen Accountancy gekoppeld. Zie de partnerpagina voor het hele overzicht.