POWER BI

VoIP-voor-accounting

RAPPORTAGES POWER BI

RADAR heeft de tool van Microsoft, Power BI, gebruikt om data vanuit RADAR om te zetten in een dashboard waarin deze data gevisualiseerd wordt. Waar komt deze data vandaan? Vanaf het moment dat er gestart wordt met de applicatie, verzamel je automatisch heel veel data. Van relatiegegevens tot productie en omzetgegevens bij het schrijven van uren en factureren.

Geen management informatie meer op tientallen pagina’s vol met cijfers, tabellen en grafieken, maar overzichtelijk en toegankelijk vanuit 1 dashboard door slim te werken met RADAR CRM.
Zicht op bijvoorbeeld:

  • Uren per hoofdactiviteit
  • Omzetverdeling per branche
  • Afgeboekte uren per medewerker
  • Productiviteitsanalyse
  • Maandplanning


Samengevat

Een fantastisch instrument om financiële data of gegevens over klanten, producten, concurrenten enz. op een eenvoudige manier inzichtelijk te krijgen. Met als doel de gegevens te analyseren en zo beslissingsondersteunende informatie te krijgen.

Slimmer werken met CRM en Power BI

RADAR CRM verzamelt informatie en geeft de data ‘een gezicht’. De voordelen om iedere dag gegevens van de klant vast te leggen:

1. de klant goed kennen

2. alle medewerkers hebben dezelfde informatie

3. er wordt gestructureerd gewerkt

3. alle relevante data wordt gebruikt in 1 dashboard.

PowerBI_Medium2-2

BI001-1

Power BI en SBI-codes

Zodra je van start gaat met RADAR, begint het verzamelen van data. De gegevens op de klantenkaart zorgen al voor veel informatie. Zo kan de SBI-code een duidelijk beeld geven welke branche zorgt voor de meeste omzet. En wil je weten in welke regio je klanten zitten, kijk dan op de landkaart.

Data inzichtelijk krijgen, was nog nooit zo eenvoudig!

BI003-2

Power BI en de workflow

In RADAR CRM maak je workflow taken aan, zodat iedereen op kantoor weet wanneer de werkzaamheden van start gaan, maar bovenal wie neemt welk onderdeel voor z’n rekening? Zodra een onderdeel is afgerond, komt de volgende taak in beeld bij de desbetreffende persoon. Zo worden er geen werkzaamheden over het hoofd gezien.

 

Deze data zorgt in Power BI voor een duidelijke maandcapaciteitsplanning. In een oogopslag weet je hoe de medewerkers ervoor staan qua werk en uren.