Factureren

Radar: Facturatie software en CRM voor Accountants

RADAR2022_006

Facturatie software en CRM in 1 oplossing

Digitaal factureren of e-facturatie? Met RADAR360 ben jij er klaar voor! Volledige flexibiliteit in het aanpassen van uren en teksten op je factuur. Altijd inzicht in de af- en bijboekingen, onderhanden werk positie, omzetgegevens. Integreer RADAR met het financiële pakket.

  • Facturatie software en CRM oplossing in 1
  • Digitale facturering of e-facturatie
  • API-koppelingen met administratieve software en debiteurenbeheer
  • Factureer op basis van urenregistratie en abonnementen

Digitaal factureren of e-facturatie?

Stuur je facturen via de post of dezelfde facturen in pdf vorm via de mail. Deze laatste optie heet digitaal factureren. Hierbij kun je ook kiezen om een UBL bestand mee te sturen. Dit bestand kan de ontvangen direct inlezen in zijn administratie. Stuur je geen mail meer maar wordt via UBL de factuur direct afgeleverd bij de ontvanger in de administratie dan heet dat e-Facturatie.

Koppelen aan je eigen administratie of debiteurenbeheer

Elke factuur die je verwerkt in RADAR wordt direct geboekt in je administratie. Vind je het debiteurenbeheer niet afdoende in je financiële pakket dan koppel je RADAR aan een pakket dat zich specifiek richt om je klanten zoveel mogelijk te ondersteunen bij de betalingen, zo ook IDEAL.

Urenregistratie versus Abonnementen

Kies je ervoor om je klanten je diensten als producten te laten afnemen tegen een vaste prijs, spreek je een vaste prijs in combinatie met meerwerk of factureer je uren. Alle combinaties zijn mogelijk in RADAR. Zo kun je ook bij een overgang van de ene methode naar de andere inzicht blijven houden.

Volledige flexibiliteit bij aanpassing uren, factuurregels

Wil je uren factureren maar (een deel) uitstellen, afboeken of bijboeken dan kun je dit eenvoudig aanpassen. Productie versus Facturatie blijft op elk niveau inzichtelijk.