Webinar Radar document manager en factureren in het web

RADAR360 | 11 mei 2023

Dinsdag 6 juni 2023 tussen 12.00 - 12:45 uur organiseren wij online het webinar: Radar document manager en Radar factureren in het web (speciaal voor accountants).

Radar document manager (DMS)

Vanuit CRM worden documenten aangemaakt en bewerkt, dit werkt overzichtelijk en makkelijk. Door de volledig geïntegreerde oplossing met Office365/SharePoint, heb je alle documenten en e-mails op 1 centrale plek in het web. 
 
Bij Radar hebben wij een oplossing gevonden om de overgang en het werken met SharePoint makkelijker te maken. Dit heeft geresulteerd in:
 

1. Starten met SharePoint: migreren van bestaande documenten naar cloud gaat razend snel.

2. Werken met SharePoint: Eenvoudig meerdere bestanden in 1 x uploaden naar je dossier. 

3. Inlezen van een relatiemap in SharePoint: Met deze optie kunnen bestanden die niet via Radar in SharePoint geplaatst of gemaakt zijn en niet via RADAR bekend zijn, alsnog in de documentenlijst worden opgenomen. Ook wijzigingen van bestanden zoals een verplaatsing naar een andere map of relatie worden verwerkt in RADAR. Hetzelfde geldt voor bestanden die in SharePoint verwijderd worden.

Radar factureren in het web: speciaal voor de accountant

Dagelijks alle financiële informatie ter beschikking, weet je welke discipline het goed doet en waar de focus van de medewerkers liggen. Geen verrassingen meer door de naadloze samenwerking tussen alle modules.

Wanneer/Waar

Dinsdag,  6 juni 2023
12:00 - 12:45 uur
online

Wil je dit webinar volgen? Vul s.v.p. onderstaand formulier in.