“De functionaliteiten die de software biedt, sluiten perfect aan op onze wensen”

RADAR360 | 17 september 2016

Al meer dan 40 jaar is Huibers Accountants – Adviseurs een toonaangevend accountantskantoor met drie vestigingen in de provincie Utrecht. Met zo’n veertig medewerkers worden de werkzaamheden op professionele wijze uitgevoerd. Mede dankzij de schaalgrootte van het bedrijf, heeft Huibers voor ieder ondernemersvraagstuk een passende oplossing.

Wij spraken met Jeroen Huibers: “In 2013 zijn wij overgestapt op de software van RADAR. Wij maken gebruik van RADAR uren en facturatie in combinatie met de module ‘elektronisch facturen’. Vanwege de drie vestigingen gebruiken wij ook de module ‘meerdere bedrijven’.

Veranderen van software is altijd wennen maar doordat de implementatie vlekkeloos verliep, hebben alle medewerkers snel hun weg kunnen vinden.” Op de vraag of Jeroen merkt dat RADAR in nauwe samenwerking is ontwikkeld met accountantskantoren, laat hij het volgende weten: “De functionaliteiten die de software biedt, sluiten perfect aan op onze wensen. Je merkt aan alles dat het voor ons, een accountantskantoor, is gemaakt. Daarnaast zorgen de korte lijnen met de servicedesk voor een goede samenwerking met RADAR.”

Volgens Jeroen is het dan ook meer dan terecht dat RADAR is uitgeroepen tot branchewinnaar in de categorie ‘CRM software voor de Accountancy branche’: “De software bewijst het elke dag!”