Choose language

Product update: Radar360 x Hix koppeling

Goed nieuws voor gebruikers van Radar360 en Hix! De afgelopen maanden hebben onze developers hard (samen)gewerkt om een brug te slaan tussen onze platformen. Hierdoor wordt het makkelijker om belangrijke bedrijfs- en persoonsinformatie vanuit Radar360 naar Hix te sturen. 

We zijn erg blij dat we met de nieuwe koppeling met Radar360 nog meer kantoren en hun klanten een optimale ervaring op het gebied van klantcommunicatie kunnen bieden. - Mark ter Steege (Hix)

Wat is Hix? 

Hix, opgericht in 2014 onder de naam SecureLogin, begon als een bedrijf dat accountants een compatibele single sign-on oplossing bood om direct in te loggen op al hun applicaties. In de jaren daarna breidde het bedrijf zijn productportfolio uit met drie aanvullende oplossingen en veranderde het in 2023 zijn naam in Hix. Hix ondersteunt momenteel ruim 600 accountants- en administratiekantoren met zijn softwareoplossingen:

  • Met Hix Login kunnen accountants eenvoudig en veilig inloggen op al hun applicaties;
  • Hix Docs automatiseert de documentworkflow en vereenvoudigt het indienen van belastingaangiften;
  • Hix Questions automatiseert vragen en vragenlijsten, ongeacht de gebruikte (boekhoud)software;
  • Hix Signing maakt het mogelijk om documenten digitaal te ondertekenen.

Hoe werkt de nieuwe koppeling met Radar360?

De koppeling is gebouwd om de klantgegevens in Radar360 te delen met Hix. Wanneer je de Hix koppeling bij een klant aanzet, dan wordt dit bedrijf automatisch aangemaakt in Hix. Relevante bedrijfsinformatie zoals adres, BTW-nummer, KVK-nummer en meer worden automatisch doorgestuurd. Hier is geen handmatige invoer voor nodig. 

Daarnaast is het mogelijk om vanuit Radar360 documenten naar Hix te versturen. Zodra een document beschikbaar is in Hix, dan wordt de klant geïnformeerd en krijgt deze (wanneer daarvoor wordt gekozen) de optie om beveiligd in te loggen en het document goed te keuren. Dit kan ook zonder Hix-account met een SMS-code of authenticator-app. 

De voordelen van de koppeling 

Met deze nieuwe koppeling streven we ernaar om de dagelijkse werkzaamheden voor accountants makkelijker te maken. Veel van onze klanten maken al gebruik van Hix en dankzij deze integratie kunnen we hen een betere gebruikerservaring bieden. Radar360 blijft de centrale schakel voor alle klantgegevens en bedrijfsprocessen, maar met de bijkomstige voordelen van Hix. Er is één single source of truth, namelijk Radar360 als je centrale CRM-systeem, maar je hoeft je klantgegevens niet meer overal handmatig in te vullen. Hoe fijn is dat! 

 

Related blog posts