Efficiencyslag door het constant voorhanden hebben van het digitaal dossier

RADAR360 | 07 oktober 2012

“Wat vooral opvalt”, laat Etienne Reintjens met nadruk weten, “is dat het programma erg gebruikersvriendelijk is en dat een nieuwe medewerker binnen 2 à 3 dagen zelfstandig kan werken met de software.“

”Want kijken naar de cijfers is immers ook kijken naar de ondernemer!” Een slogan die geheel past bij de werkwijze van Reintjens Accountantskantoor. Sinds 1994 hebben zij zich gespecialiseerd in de ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf en vinden het belangrijk om een persoonlijke band met de klanten op te bouwen. Het bedrijf heeft een behoorlijke groei doorgemaakt sinds de start. Zij werken inmiddels met negen medewerkers. Etienne Reintjens vertelt dat zij per toeval met RADAR CRM in aanraking kwamen. Echter waren wij zo gecharmeerd van het programma dat zij niet lang daarna van start gingen. Als Etienne Reintjens 1 ding moet noemen wat er uitspringt is het “de efficiencyslag die bereikt wordt door het constant voorhanden hebben van het digitaal dossier”.

Inmiddels werkt Reintjens Accountantskantoor ook met RADAR UREN EN FACTURATIE en met RADAR BUDGETTEN. Reintjens Accountantskantoor ziet de toekomst samen met RADAR software vol vertrouwen tegemoet en streeft naar tevredenheid van alle klanten. Ja, dat is onze ambitie”, aldus Etienne Reintjens.

Reintjens Accountantskantoor, Etienne Reintjens