Duurzaam is de oplossing

Duurzaam21

Samen met onze klanten werken aan een duurzame wereld

Duurzaam en maatschappelijk ondernemen

RADAR heeft al jaren geleden een mooi evenwicht gevonden tussen maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen. Dit evenwicht is op een natuurlijke manier tot stand gekomen en is zonder het echt te benoemen, een kernactiviteit van onze onderneming. Wij ondernemen volgens de ‘Triple P’- benadering:  gericht op economische prestaties (profit), met respect voor de sociale kant (people), binnen de ecologische randvoorwaarden (planet).
Een paar voorbeelden: Binnen RADAR zetten wij ons al jaren in voor goede doelen, zoals bijvoorbeeld de voedselbank. Wordt er regelmatig thuis gewerkt. Geven wij extra CO2 uitstoot-korting aan een nieuwe klant, als zij akkoord gaan met een presentatie op afstand. Kan je volledig papierloos werken met onze CRM applicatie. Zorgen wij dat onze gadgets duurzaam zijn.
Heel soms sturen wij een papieren mailing omdat wij het ook heel belangrijk vinden dat onze klanten goed geïnformeerd worden. Dat lukt niet altijd via een e-mailing. Wij proberen daar wel op te sturen.
Garbage1-1200x801

Ons bedrijfsuitje

Een dagje plastic verzamelen in Den Haag

Binnenkort gaan wij met het kantoor op pad om plastic en ander zwerfafval te verzamelen in Den Haag.